Link a la pàgina principal de LAES S.L.Gamma de productes de iluminació Smart RGB BluetoothLink a la secció de novetats LEDPresentació de la empresaLink a la secció de contacte

LÀMPADES LED IL·LUMINACIÓ SMART

COMANDAMENT BLUETOOTH
Comandament a distancia Bluetooth per a iluminació Smarty

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafic de funcions del comandament a disància Bluetooth per a bombetes Smart

APP store i Google Play

 

 

 

 

 

 Descripció Cod.Art
Comandament Bluetooth Smart 988567

Comandament a distància bluetooth

1. Model de la bateria: 2032

2. Voltatge de la bateria: 3V

3. Distància de control: 25mt.

4. Dimensions del producte: 105x40x12mm

5. Funcions de control: ON / OFF, regulador de intensitat i temperatura de color, control de RGB

6. Tant el comandament a distància així com el Smartphone poden controlar el dispositiu intel·ligent Bluetooth amb el nom d'usuari: Mesh i la contrasenya: 123

7. Pes net: 30 grs.

Operativa per enllaçar el comandament a distància Bluetooth amb la làmpada Smart

1. El comandament a distància Bluetooth pot controlar directament els productes que vénen configurats des de fàbrica amb el nom d'usuari Mesh i la contrasenya 123.

2. Si el nom i contrasenya del comandament a distància Bluetooth i el dispositiu no coincideixen, l'usuari ha de configurar-ho de la següent manera:

2.1. Des de la APP del mòbil, configureu un nou nom d'usuari i una contrasenya, per exemple: Usuari: Laes Contrasenya: 123, premi " log in" i no surtiu de l'aplicació.

2.2. Premeu a la vegada el botó ON / OFF i el botó CCT del comandament a distància durant 5 segons, el pilot comença a parpellejar, i el comandament a distància entra en mode configuració.

2.3. En l'aplicació del mòbil, pantalla SmartLight, premeu el signe "+" que es troba a la cantonada de baix a la dreta. Premeu les icones de les làmpades que no utilitzareu i es tornaran grises. Deixeu la (es) làmpada (es) que necessiteu  en groc i premeu "Add all" per a finalitzar l'enllaç. Finalment premeu qualsevol botó del comandament a distància per sortir del mètode de configuració i el comandament estarà vinculat.

2.4. Si es vol canviar a un altre usuari i contrasenya, primer s'ha de tornar a la configuració de fàbrica i després seguir els passos 2.1 fins 2.3 4

 

 

Funcions del comandament a distancua Bluetooth Smart

Precaució


Per poder reduir la descàrrega de la pila, quan utilitzeu les funcions, només cal prémer el botó del comandament a distància durant menys d'un 1 segon. Tenir-lo premut més temps no té cap utilitat de cara al funcionament del comandament a distància.


LAES, Lámparas Especiales S.L.

www.laes.cat Cookies

 

Comandament Bluetooth Smart RGB

Il·luminacio LED Bluetooth

sistema d'il·luminació bluetooth

LAES S.L.