meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

FLEXOS LED - LÀMPADES DE SOBRETAULA

Els flexos de sobretaula de Laes duen la tecnologia LED incorporada i proporcionen una llum directa, regulable i duradora. Aquestes làmpades incorporen un port USB, un selector de temperatura de color i estan disponibles en diversos dissenys i colors.

 

 

Làmpada d'escriptori flexo LED color verd   Làmpada d'escriptori flexo LED color blanc   Làmpada d'escriptori flexo LED color rosa   Làmpada d'escriptori flexo LED color negre
  Làmpada d'escriptori flexo LED color blau   Làmpada d'escriptori flexo LED color plata metàlic   Làmpada d'escriptori flexo LED color daurat metàlic   Flexo de sobretaula LED color negre acabat símil pell, amb rellotge, alarma, termòmetre, calendari, tres tons de llum
               
 
  Botons de funció de làmpada de sobretaula Flexo LED
 

Les làmpades d'escriptori  han de proporcionar la llum necessària per la lectura, per treballar a l'ordinador o escriure. Aquestes tasques provoquen cansament de la vista, per tant tenir una bona il.luminació és molt important.
LAES proposa les làmpades LED FLEXO que són disponibles en versió flexible o plegable. La seva temperatura de color es pot regular entre 2700K, 4000 i 6000K, és a dir, de blanc càlid a blanc fred. Aquestes làmpades tenen una funció tàctil, que permet, entre altres coses, ajustar la intensitat de la llum. El seu port USB permet la càrrega de telèfon mòbil o altres dispositius.

Flaxo LED de sobretaula, làmpada d'escriptori, regulable. Distribuido por LAES S.L.

LAES, Lámparas Especiales S.L.

www.laes.cat Cookies

 

Flexos LED de sobretaula

làmpades de sobretaula

Làmpades dèscriptori regulables

LAES S.L.