LÀMPADES LED STANDARDS

STANDARD 60 TRIPLE TO
Bombeta LED estandard amb tres tons de llum, 60 mil·límetres de diàmetre Camvi de color de bombeta LED standard triple to, clican sobre el interruptor

60mm. ø / Triple To

 
 
 

Les làmpades estàndar de LED LAES estan dissenyades per substituir les bombetes de incandescència i halògenes convencionals. La seva qualitat i característiques tècniques fan d'elles una opció molt econòmica i fiable per a tot tipus de lluminàries.

S'aconsella no utilitzar aquestes làmpades en lluminàries tancades.

 


COLOR V W Lm Ra K Ø L casquillo-gran unit Cod.Art Fitxa tècnica
3 Tons 230 12 900 >80 2700 60 120 E27 10/50 986846 Descarrega  
      925   4000            
      950   6500            

La il·luminació LED biodinàmica se centra en la nostra comoditat fisiològica durant el dia. Per aconseguir aquest objectiu, les làmpades biodinàmiques poden adaptar-se a la llum natural i al ritme biològic natural.
Durant el matí i les hores centrals del dia, on tenim la major activitat, necessitem una il·luminació blanca i freda (6500K) que promou la concentració, l'atenció i el dinamisme en el treball.
Arribada la tarda, passarem a una llum blanca natural (4000K) i finalment, en finalitzar el dia, la llum càlida (2700K) permet que el cervell descansi i prepari el cos per la son.
Les nostres llums LED triple to varien la temperatura de color de 2700K a 6500K. Aquest sistema facilita una adaptació de la il·luminació al llarg del dia per seguir les variacions d'intensitat de la llum solar i recrear la llum natural.
Els beneficis són nombrosos: millora de la concentració i de la productivitat, reducció del cansament, bon humor, dinamisme, relaxació ...

Gamma de bombetas de tres tons de llum, biodinàmiques.

LAES, Lámparas Especiales S.L.

www.laes.cat Cookies

 

Bombilla lED standard triple tono

il·luminació LED biodinàmica

bombeta LED standard 60mm

LAES S.L.